Дослідження додаткових складових похибки вимірювання витрати ультразвукових витратомірів методами обчислювальної гідродинаміки. - Роман, В.І.; Матіко, Ф.Д.; Ялінський, Д.Я. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
На базі методів обчислювальної гідродинаміки розроблено методику дослідження додаткових складових похибки вимірювання витрати ультразвукових витратомірів. Застосовуючи розроблену методику, проведено дослідження трьох складових похибки вимірювання витрати ультразвукових витратомірів й запропоновано рекомендації щодо їх усунення.