Аналіз апаратних та програмних методів захисту інформації від несанкційного доступу до інформаційного каналу передачі даних - Каганюк, О.; Чернящук, Н.; Бурчак, І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
В даній статті проводиться аналіз та обґрунтуванню щодо захисту інформаційного каналу по використання як технічних засобів та і програмного забеспечення захисту від несанкційного доступу.