Моделі вибору обладнання для автосервісу - Філь, Н. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
В роботі розроблено моделі вибору стенду розвал сходження, підйомника, міні-крану для автосервісу. Для вирішення поставленого завдання пропонується використовувати метод аналізу ієрархій Т. Сааті. Наведено приклади використання розроблених моделей. Розроблені моделі вибору технічного обладнання для автосервісу дозволяють приймати науково-обґрунтовані рішення за багатьма функціональними та економічними критеріями. Розрахунки виконувались у MS Excel.