Simulink модель асинхронного електродвигуна з короткозамкнутою обмоткою - Падалко, А.; Падалко, Н.; ПадалкоK.; Собчук, Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Розроблена математична модель асинхронного двигуна з короткозамкненутим ротором в ортогональній системі координат, орієнтованій за потокозчепленням ротора. Запропонована модель характеризується функціональністю та можливістю використання отриманих результатів і самої моделі при проектуванні сучасного електрообладнання