Андрущак І.Є. Особливості основних напрямів, технік та методів захисту від фішингових атак - Андрущак , І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У даній статті розглядаються поширені сучасні евристичні технології, що використовуються в антифішингових засобах та методах захисту. Наведено огляд різних типів мобільних фішингових атак, а також розглянуто основні методи виявлення та зниження рівня фішингових атак.