Аналіз існуючих систем автоматизації в бджільництві. - Маркіна, Л.; Троянчук, Б. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2021)
В статті розглянуто процес ручний процес бджільництва, існуючі на сьогодні системи автоматизації в даному напрямку та зроблені висновки.