Інформаційно-комп’ютерний аспект розвитку математичних та професійних компетентностей студентів в умовах дистанційного навчання. - Корінчук, Н.; Бойчук, М.; Нарихнюк, Н.; Корінчук, В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2021)
У статті розглядається проблема використання студентами і учнями онлайн ресурсів та інших інформаційно-комп´ютерних технологій, їх доступність і вплив на рівень знань при вивченні математики під час дистанційного навчання в умовах карантину. З цією метою авторами було проведене анкетування серед студентів Луцького педагогічного коледжу та учнів Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури на предмет використання ними онлайн ресурсів та освітніх електронних сервісів і наводиться детальний порівняльний аналіз результатів цих соціологічних досліджень між двома закладами освіти.