Математичне моделювання швидкостей біохімічних процесів в біологічних системах. - Губаль, Г. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2021)
У статті виконано математичне моделювання швидкостей біохімічних процесів в біологічних системах. Розглянуто і досліджено приклад ферментативних реакцій.