Математична модель автоматизованої системи відеоспостереження для виконання спеціальних функцій. - Мороз, Б.; ЩербаковA. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Запропоновано математичну модель автоматизованої системи відеоспостереження. Розглянуті математичні моделі окремих вузлів літального апарату: динаміка квадрокоптера, RC передатчик, RC отримувач, HD камери. Показано, що такі моделі - є найбільш ефективні для виконання ключових задач.