Аналіз методів визначення ризиків та управління ними при розробці програмного забезпечення. - Ліщина, Н.; Ліщина, В.; Матвіїв , Ю.; Ящук, А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В рамках дослідження розглянуто особливості управління ризиками проєктів в ІТ сфері. Висвітлені основні методи визначення ризиків та підходи до їх подолання. Описано процес ідентифікації зон ризику, який може вплинути на успіх проєкту. Пояснено процес управління ризиками для ІТ-проєктів, що зможе допомогти команді проєкту мінімізувати потенційні ризики та максимізувати потенційні можливості.