Моделювання нейронних мереж для оцінки ринкової вартості об’єкта житлової нерухомості. - Левицька, Т.; Железов, Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Представлено концепт системи з використання багатошарового персептрону для оцінки ринкової вартості об’єктів житлової нерухомості Виконано та обосновано відбір факторів, що впливають на ринкову вартість квартир. Проведено моделювання у середовищі Deductor Studio Academic та встановлено оптимальну архітектуру багатошарового персептрону та її параметри