Побудова та дослідження системи диференціальних рівнянь, яка описує взаємну синхронізацію зв’язаних автоколивальних хімічних систем. - Губаль, Г. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті побудовано та досліджено систему диференціальних рівнянь, яка описує взаємну синхронізацію зв’язаних автоколивальних хімічних систем, визначено полосу синхронізації, в якій існує синхронний режим та визначено час встановлення синхронної різниці фаз