Wolfram|Alpha як засіб оптимізації процесу навчання курсу «Вища математика». - Миронюк, Л.; Ройко, Л. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті запропоновані можливості використання web-сервісу Wolfram|Alpha з метою оптимізації процесу навчання курсу «Вища математика» для студентів нематематичних спеціальностей. Наведені приклади розв’язування завдань ресурсами Wolfram|Alpha, вказані переваги та недоліки цього web-сервісу при застосуванні у навчальному процесі.