Системи автоматизованого проектування як один із інноваційних напрямків у створенні радіоелектронної апаратури. - Гнатченко, Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті розглянуто сучасний стан, наведено основні види та визначено тенденції розвитку систем автоматизованого проектування радіоелектронної апаратури в провідних країнах світу.Встановлено, що використання сучасних систем автоматизованого проектування дозволяє об’єднати проектування і виробництво в один процес та скоротити час й вартість створення радіоелектронної апаратури.Також проаналізовано сучасний стан розроблення, використання і перспективи розвитку систем автоматизованого проектування радіоелектронної апаратури в Україні.