Порівняльний аналіз онлайн-компіляторів. - Курдус A. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті описані різні онлайн-компілятори, приведені переваги та недоліки кожного з них. Проведений порівняльний аналіз і, згідно з результатами, онлайн-компілятори розподілені по категоріям. Прикріплені рисунки інтерфейсів онлайн-компіляторів.