Розробка універсальної установки для механічних випробувань матеріалів. - ПриходькоA.; ПриходькоO. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
На основі використання контролера Arduino Nano розроблено компактну та недорогу випробувальну установку, яка дозволяє проводити статичні випробування матеріалів з максимальним навантаженням 200 Н та може використовуватись з навчально-демонстраційною метою під час викладання уроків фізики в школі, курсів механіки, опору матеріалів, теорії пружності тощо у ЗВО.