Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень ідентифікації культурних цінностей. - МартиненкоA.; Мороз, Б.; Гуліна, І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В статті розглядається проблема ідентифікації культурних цінностей, питання розробки методів і моделей організації та обробки даних і знань в інтелектуальній системі підтримки прийняття рішень ідентифікації культурних цінностей. Також зазначається складність та комплексність підходу вирішення поставленої задачі, визначені перспективи та шляхи подальшого дослідження даної предметної області.