Порівняльний аналіз генераторів документації - Касянчук, Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті описані переваги та недоліки різних генераторів. Проведено порівняльний аналіз заявлених генераторів для виявлення найбільш якісних та детальних серед них. Приведені ілюстрації їхнього синтаксису та результатів роботи.