Автоматизована інформаційна система відеоспостереження для виконання спеціальних функцій. - Мороз, Б.; Щербаков, А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Представлений комплексний алгоритм створення автоматизованої системи реєстрації та відображення інформації з літальних апаратів спостереження в режимі інтерактивного управління оператором. Запропонована архітектура для шифрованої передачі потокового відео з декількох камер з літального апарату зі стабілізацією відео в польоті і проектуванням на шолом віртуальної реальності в перспективі огляду 360 градусів.